Kopi Panggung Al-Ambiak

Kopi Panggung Al-Ambiak
KOPI JANTAN TRADISIONAL

Tuesday, 9 December 2014

KOPI PANGGUNG AL AMBIAK bahaya Atau TIDAK??

Banyak tomahan dan kritikan dari blogger2 dan site yang cari makan mengambil kesempatan keatas post begini, korang tak ada cara lain ka untuk cari makan selain mengutuk dan mengata pasal produk orang?? sebelum nak post tu kaji selidik dahulu background company yang korang nak kutuk tu, takut korang malu kot dengan apa yang korang post. kesahihan berita yang korang warwarkan tu bagaimana , ambil fakta dimana, apa motif sebarkan berita begitu, nak traffic banyak kat blog korang ke? tak payah la, kalau produk korang tak power macam mana nak dapat feedback dari masyarakat, orang dah cerdik pandai  menilai kualiti produk korang jual tu....

Meh sini nak cerita serba sedikit pasal background / latar belakang kopi panggung al ambiak dah korang berminat sangat nak tau.
Produk ini diasaskan oleh owner kita iaitu syed fadil al yahya. mula beroperasi secara kecil kecilan sejak tahun 2009 sehingga kini, pengurusan syarikat adalah 100% bumiputra (MELAYU) bermula dari carta tertinggi (Ceo) pembungkusan (kilang) sehingga ke pengedaran (Ejen). produk yang dihasilkan adalah berdasarkan herba semulajadi yang telah dicampurkan menjadi satu formula yang power untuk diguna pakai sehingga kini, sebelum dipasarkan, produk ini akan dihantarkan ke sebuah lab di penang untuk di uji kandungan bahan tersebut samada selamat diminum atau tidak. Kemudian campuran kopi akan dipacking dan terus diposkan kepada pengedar diseluruh negara pada hari yang sama. stock kopi dibungkus setiap hari mengikut permintaan,
Kilang kopi terletak di sungai petani kedah, sesiapa yang nak melawat tu boleh hubungi saya kita boleh jalan sama2, Sekali lagi saya nak tegaskan yang kilang kita bukanlah kilang misteri seperti yang dilaporkan dalam akhbar baru2 ni. kalau si pihak akhbar itu baca (Malu Bertanya Sesat Jalan).

Cabaran bermula sekitar tahun 2013 apabila ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah mencetak/tiru/ciplak/mencuri design kami yang designnya sama seperti original. si pencuri design masih lagi belum ditemui lokasi persembunyian mereka. semenjak dari tahun itu kopi panggung al ambiak telah mengalami banyak masalah sehingga melibatkan kkm. hasil rampasan yang telah dirampas dan telah diuji menyatakan kopi beracun dan sebagainya, soalnya kita tidak pasti sample manakah yang telah diambil pihak terbabit untuk dibuat analisa? ori ? ciplak?... sample original yang hendak kita hantar kepada kkm tidak diterima pakai... macam mana tu?? tahula malaysia kalau tidak mempunyai pengaruh susah nak bangun bukan macam dalam sesetengah syarikat yang ada dna *;* pun lepas, besor beno kabelnya.... hehehe

setakat ini sajalah entry kali ini, lain entry akan update semula dengan tajuk (akhbar bikin panas)

kalau nak order kopi panggung al ambiak sms sy ye 014-2442214 khuzairi, ejen percuma pakej melawat kilang Term and condition apply..
Harga kopi panggung al ambiak terkini
Sekotak termasuk pos Rm80
2kotak Rm155
3Kotak Rm 230
10kotak rm730

Harga pengedar Rm60 sekotak  (tertakluk pada minimum order)
 berminat pm saya (0142442214)


Thursday, 10 January 2013

Pengumuman perihal kopi panggung



Saya sedang mencari rakan niaga,pelabur ataupun saudagar import export untuk menjadi pengedar diluar negara,ataupun didalam negara... Harga yang Ditawarkan Rm2.80 sepaket x 2000paket.... Manakala harga untuk untuk peniaga kecil-kecilan serendah Rm3 sepaket ,minima Order 25kotak/papan, Bagi yang Baru sahaja Berjinak jinak untuk 5kotak kebawah Harga Yang disyorkan Rm3.50 sepaket Bersamaan Rm70 sekotak/papan....

Cara mudah pembelian kopi panggung al ambiak:
1. sms kepada saya Ditalian 014-2442214 ..contoh sms "saya berminat nak beli 1kotak kopi panggung"
2.sms maklumbalas diterima, apabila kedua pihak sudah persetujui saya akan kirimkan no akaun maybank saya KHUZAIRI BIN ZAHARIMIN
3.Selepas wang diterima dalam akaun,saya akan segera membuat penghantaran
4.apabila barang sudah dipos, saya akan kirimkan tracking no untuk trace barang anda
5.setelah barang sampai hendaklah maklumkan kepada saya melalui sms.

Sebarang aduan atau komen boleh sms saya Ditalian 014-2442214
sekian terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk membaca.. semoga anda semua sukses dalam perniagaan
 

Thursday, 15 November 2012

Senarai Harga Bro ali coffee, Kopi Panggung al ambiak dan, kopi jantan tradisional


Harga bro ali coffee : Sepapan 20sachet x 25gram Rm100
                                    5papan Rm 450
                                    10papan Rm900
        Harga Khas ejen :25papan Rm1700   

Harga yang dinyatakan tidak termasuk pos... kurier pos laju



Harga kopi panggung al ambiak :sepapan 20sachet x 25 gram Rm80
                                         


Harga Pengedar : RM 4.00 (120 paket):KOS PENGHANTARAN
DITANGGUNG OLEH PEMBELI!!


Tempahan minima Pengedar/Stokis : (500 paket)

Tempahan minima penjual : (100 paket)

HARGA JUALAN ONLINE :
1Kotak->15Kotak RM80 Sekotak
16Kotak->30Kotak RM75 Sekotak
31Kotak->50Kotak RM70 Sekotak

75Kotak Keatas^ RM62 Sekotak

Tempahan minima online 1kotak@ 20 sanchet


Harga yang dinyatakan tidak termasuk pos... kurier pos laju



 
 
Harga kopi Jantan tradisional :sepapan 20sachet x 25 gram Rm70
                                                 :5papan Rm350
                                                 :10papan Rm 680
                     Harga khas ejen! :25papan Rm1550

Harga yang dinyatakan tidak termasuk pos... kurier pos laju

Tuesday, 28 August 2012

kopi panggung, harga tip top punya!!!!

Dapatkan kopi panggung al-ambiak dengan harga serendah RM62 sahaja


Harga Pengedar : RM 4.00 (120 paket):KOS PENGHANTARAN
DITANGGUNG OLEH PEMBELI!!


Tempahan minima Pengedar/Stokis : (500 paket)

Tempahan minima penjual : (100 paket)

HARGA JUALAN ONLINE :
1Kotak->15Kotak RM80 Sekotak
16Kotak->30Kotak RM75 Sekotak
31Kotak->50Kotak RM70 Sekotak

75Kotak Keatas^ RM62 Sekotak

Tempahan minima online 1kotak@ 20 sanchet

anda tercari-cari kopi panggung

Dapatkan kopi panggung al-ambiak dengan harga serendah RM62 sahaja


Harga Pengedar : RM 4.00 (120 paket):KOS PENGHANTARAN
DITANGGUNG OLEH PEMBELI!!


Tempahan minima Pengedar/Stokis : (500 paket)

Tempahan minima penjual : (100 paket)

HARGA JUALAN ONLINE :
1Kotak->15Kotak RM80 Sekotak
16Kotak->30Kotak RM75 Sekotak
31Kotak->50Kotak RM70 Sekotak

75Kotak Keatas^ RM62 Sekotak

Tempahan minima online 1kotak@ 20 sanchet

kopi panggung

Dapatkan kopi panggung al-ambiak dengan harga serendah RM62 sahaja


Harga Pengedar : RM 4.00 (120 paket):KOS PENGHANTARAN
DITANGGUNG OLEH PEMBELI!!


Tempahan minima Pengedar/Stokis : (500 paket)

Tempahan minima penjual : (100 paket)

HARGA JUALAN ONLINE :
1Kotak->15Kotak RM80 Sekotak
16Kotak->30Kotak RM75 Sekotak
31Kotak->50Kotak RM70 Sekotak

75Kotak Keatas^ RM62 Sekotak

Tempahan minima online 1kotak@ 20 sanchet

kopi panggung

harga Rm4.00 sepaket, Rm80 sekotak/sepapan.. pos ditanggung oleh pembeli